Том Круз-один з найпопулярніших акторів у світі. Однак в зйомках з ним є деякі особливості. У Тома Круза є деякі дивацтва, про які розповідають актори, що знімалися з ним в одних фільмах. Зокрема, актриса Аннабель Волліс розповіла кумедний факт про зйомки з Томом Крузом-він проти того, щоб актори, які беруть участь у зйомках... не бігали разом з ним!

Аннабель Волліс знімалася з Томом Крузом у фільмі "Мумія" в 2017 році. І вона розповіла, що актор навідріз відмовився з нею бігати. Це було однією з вимог, які він постійно вносить у фільми. У Тома Круза є деякі правила, яких він дотримується на будь-яких зйомках. "Ніхто не може правильно бігати з Томом Крузом", заявила Волліс.

Том Круз фото Getty
Том Круз фото Getty

Волліс зазначила, що ці дивацтва не дивні, адже це ж Том Круз. Він витворяє реально круті трюки, він один такий. Він живе кінобізнесом, він справжній кіноман, і у нього справжня пристрасть до кіно. Вона розповіла, що Том Круз особисто заборонив їй бігати з ним в одному кадрі. Тим не менш, вона не в образі. Волліс заявила, що була щаслива зніматися з Томом Крузом, і це було крутіше, ніж отримати "Оскар".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Нагадаємо, як отримати 100 тисяч гривень за чесність – українцям запропонували пройти " Детектор брехні". Восени канал СТБ готує для телеглядачів повернення на екрани психологічного проекту "Детектор брехні", в якому учасники розкривають свої найпотаємніші секрети за грошову винагороду.

Як повідомляв " Знай.ua", дружина Картрайта перед розчленуванням приготувала чорний ритуал: "Не хотів розлучатися".

Знай.ua писав, що Джамала після пологів здивувала українців сміливим вибором: "чим сумніше…"