У новому сезоні тревел-шоу "Орел і решка" фанати знову побачать свою улюблену ведучу Настю Івлєєву. Її повернення офіційно підтвердив телеканал" П'ятниця " і сама знаменитість на сторінці в Instagram.

"офіційно! Це перший випадок в історії Решки, коли 680 тис. глядачів самостійно повернули ведучу в сезон 😱 🥰 ‼ ️ Ви просто взяли, і вирішили мої плани на найближчі півроку! Ви божевільні і я вас обожнюю 💔 💔 💔 (проте, нове з. Б. С. шоу продовжить виходити в паралель з Решка, так як випуски будуть зніматися заздалегідь!!! Так само, це стосується мого Тік струму і Інстика) Все чотко! Залишилося вилікувати Covid і вперед♪зйомки зйомки зйомки!",- пише Настя.

Після цього Івлєєва запропонувала вибрати їй співведучого і як одну з кандидатур висунула свою подругу Юлію Коваль і навіть запустила в її підтримку хештег #Коваль.

Однак фанати Насті виявилися іншої думки і у відповідь запустили свій хештег #тольконековаль. В основному люди хотіли бачити Птушкіна і Іду Галич, але їх кандидатури навіть не розглядаються.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

У мережі тим часом очікують нову хвилю хейта і обурень, якщо подругу Івлєєвої Юлію Коваль все-таки призначать офіційно другою ведучою нового сезону "Орла і решки".

Також в мережі стало відомо, що зараз знімальна група вирушила до Албанії, хоча поки що не ясно, яким чином вони в умовах пандемії добираються до місця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, ведуча "Орла і решки" Івлєєва разом з коханим підчепила Китайський вірус.

Як повідомляв Знай. ua, одіозна ведуча "Орла і решки" Анастасія Івлєєва показала добре серце з шматком вареної ковбаси.

Також Знай. ua писав, що Басков підкотив до зірки "Орла і Решки" Івлєєвої.