Відома блогер та ведуча Настя Ивлеева на честь 17 мільйонів фоловерів влаштувала салют і зняла відео. З нагоди гарної цифри вона влаштувала вечірку, на якій пила шампанське.

Після святкування дівчина як ні в чому не бувало села сама за кермо і поїхала додому.

За кермом Настя теж знімала відео, дякувала фанатів за свято і пояснила свою поведінку. За словами блогера, вона випила буквально ковточок алкогольного напою.

"Мені директ написали, що "ти ж була з шампанським, а зараз ти за кермом". Панове, буквально один ковток зробила за салютик, за Перемогу і поїхала додому", - розповіла Ивлеева передплатникам.

Салют Настя запустила поруч з "Москва-Сіті". Вона похвалилася незвичайним свят з тими, хто живе в інших містах.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

"Хлопців, 17 мільйонів. Спасибі вам величезне і ласкаво просимо всім тим, хто нещодавно підписався, всім новеньким. Ласкаво просимо на мою сторінку, спасибі, що вибрали мене. А тим, хто зі мною давно, от ви, динозаври, вам взагалі такий респектос! Ви всі ці роки зі мною пліч-о-пліч, лайк до лайку, як кажуть, репост до репосту!", - звернулася до публіки Ивлеева.

Настя хотіла зробити фото на фоні салюту, але вирішила вийти в прямий ефір і порадувати видовищем тих, хто живе не в Москві і попередила, що вона не буде зустрічатися з фанатами біля "Москва-Сіті".

"Це не фан-зустріч. Мотивація була в тому, що буде салют, і ті, хто гуляють, живуть неподалік, зможуть його побачити в районі "Москва-Сіті". Це правда... Люблю", - заявила зірка.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ведуча "Орла і Решки" Ивлеева запарилась на карантині і перетворилася на апельсин.

Як повідомляв Знай. ua, Ивлеева з "Орла і Решки" показала, як підглядати за чоловіком і "не палитися".

Також Знай. ua писав, що зірка "Орла і Решки" Ивлеева обзвелась шикарним автопарком.