Наташа Горова-21-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила серію яскравих кадрів, показавши, як провела вихідні в компанії зіркової мами. Так, найрідніші дівчатка вирушили на один із заходів у Києві, де Ірина влаштувала надихаючий спіч, після чого вся сім'я почала фотографуватися і насолоджуватись апетитною їжею. Красуня позувала з величезним шматочком піци в руках, засвітивши при цьому струнку фігуру, над якою наполегливо працює.

найсмачніша піца 🍕 твоя улюблена начинка? 👇🏼😏 чилимо після приголомшливого і надихаючого спічу моєї @gorovaya_irina ❤ ️

Фолловери залишилися в захваті: "друга фотка: тупо я завжди, коли мене просять сфоткатися з їжею, коли я дуже хочу її з'їсти і мене фоткають по 30 разів))🌚", "яка красива😻", "Аж піцу захотілося🤤", "яка🔥 😍", "красуня", "красуня💯 💯 💯", "нями-Ням!!!)🍕 🍕 🍕) ", "Наталя, ви супер😍".

Популярні новини зараз
"Росія може навіть...": коли закінчиться війна на думку математиків, тарологів та віщунів Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.uа" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.