У мережі звернули увагу на те, як хреститься ведуча "Дому-2" і співачка Ольга Бузова. Після цього користувачі почали звертати увагу на інші дивні знаки, які показує дівчина і побачили в них сатанізм і дружбу з масонами.

Читайте Знай в Google News!

"Перед концертом на удачу вона окреслює в повітрі трикутник. Хто не в темі: трикутник — символ масонів. Багато з них, на думку знавців, практикують сатанізм і чорну магію", - пише телеграм-канал "Тільки нікому".

Ольга Бузова, фото: Соцмережі
Ольга Бузова, фото: Соцмережі

Видання пояснює, що Бузову навіть фанати неодноразово звинувачували в демонстрації демонічних знаків. Хоча існує велика ймовірність, що Ольга просто не розуміє, що в її знаках може міститися якась містика і просто хоче бути більш популярною.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Ольга Бузова, фото: Соцмережі
Ольга Бузова, фото: Соцмережі

Ольга Бузова, фото: Соцмережі
Ольга Бузова, фото: Соцмережі

" хто не в темі: трикутник-символ масонів. Багато з них, на думку знавців, практикують сатанізм і чорну магію. Вже не одноразово Бузову звинувачували в демонстрації демонічних знаків. Продала душу дияволу за славу і успіх? Можна звичайно не вірити і виправдовувати Олю тим, що вона нібито не розуміє, що показує. Але чи не занадто багато збігів", - сумніваються автори поста.

Так, трикутник вважається знаком масонів і з цієї причини її звинувачують в дружбі з ними.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Лоліта несподівано перетворилася на Бузову і розповіла про труну.

Як повідомляв Знай. ua, Бузова змила все зайве зі свого обличчя і прикрилася халатиком, безсоння довела.

Також Знай. ua писав, що Ольга Бузова втратила шикарні форми, новий знімок здивував шанувальників.