Українська співачка, а також автор NKblog і засновниця бренду спортивного одягу NKsport, Анастасія Каменських продовжує балуватися і освоюватися в популярних трендах, які виникли на просторах Пекінського сервісу TikTok.

Читайте Знай в Google News!

Знаменитість викладає вже не перше подібне відео в своєму Instagram-акаунті, який активно веде. На ранньому матеріалі Каменських з'являється в кадрах в прозорих окулярах, білій футболці і розпатланим пучком на голові. Після того, як вона підкидає обруч, який знаходився у неї в руках, вона моментально з'являється в іншому образі.

Так і зараз, вона постає на відео в леопардовому вбранні і через секунду опиняється в шортах з високою талією, білій футболці і піджаку. "Хотіли б так само швидко збиратися вранці?"—- запитує співачка у своїх шанувальників. Користувачі ж пишуть: "кожен раз захоплююся твоєю красою!!!!", "вогонь, а не дівчина" ," я вмію так само швидко, але у зворотний бік"/

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, 17-річна дочка Кравець з Кварталу 95 почала нове життя з рішучих змін.

Як повідомляв " Знай.ІА", Леся Нікітюк напялила каску і спустилася до "центру Землі": "на глибині 1430 метрів...″

Знай.ІА писав, що зірку "Дом-2" госпіталізували з численними травмами - нападником міг бути учасник проекту. У дівчини виявлені гематоми на обличчі, забій грудної клітини і струс мозку. В оточенні дівчини було двоє молодих людей-Максим Моргенштерн і Євген Солонський.