Колишній чоловік популярної української співачки Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії Мурат Налчаджіоглу заінтригував користувачів мережі новим фото.

Читайте Знай в Google News!

Турецький бізнесмен В Stories свого Instagram опублікував фотографію, на якій тримає на руках новонародженого малюка. Але ж кілька місяців тому стало відомо про новий роман Мурата.

У колишнього чоловіка Лорак з'явилася кохана-візажист Лілія. Так, він відкрито показує свої нові відносини і навіть відзначає свята. Так, він показав, що на день народження дівчини подарував їй золоті кулі і палаючий вогнем торт.

Через кілька місяців після початку бурхливого роману Мурат показав фото, на якому притискає до грудей новонародженого малюка. Виявилося, що у близького друга бізнесмена народився хлопчик. Саме так він привітав свого товариша, лікаря з такою важливою подією.

Популярні новини зараз
Комунальники готуються запровадити новий тариф: яка платіжка збільшиться майже на 40% Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року Нові ціни на соняшникову олію, рис та сосиски: чи спорожніють гаманці Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"мій брат. Бог Аллах подарував маленького принца", - написав Мурат під фото.

Повідомляється, що сам Мурат з новою коханою Лілією поки що не замислюються про продовження роду. До того ж для такого важливого кроку відносини потрібно спочатку узаконити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Ані Лорак зняла красуню-дочку в новому кліпі, вже копія зіркової матусі.

Як повідомляв Знай. ua, Ані Лорак засвітилася в компанії директора знаменитого телеканалу.

Також Знай. ua писав, що Ані Лорак з красунею-донькою здивували екстремальними розвагами у воді.