На дівич-вечорі в рамках презентації мотиваційного простору для дівчат "ORA" Христини Горняк, коханої шоумена Володимира Остапчука, говорили про стиль і базовий гардероб. Стиліст і засновниця fashion-курсу FLAB Ліна Христофорова поділилася думками про те, як повинна виглядати сучасна жінка.

Знай.uа зібрав поради Ліни щодо персонального стилю, аби застерегти від помилок і непотрібних покупок. Дізнайтеся, чому на сьогодні важливий індивідуальний стиль, а не гонитва за трендами.

Ліна Христофорова
Ліна Христофорова

Ліна вже 10 років працює в сфері шопінгу, допомагаючи людям знаходити свій стиль і позбавлятися від тих речей, які лежать в шафі мертвим вантажем.

Є золоте правило, яке багато хто ігнорує: від одягу, який ви не носите, потрібно позбавлятися!

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Це застій енергії. Нова енергія - нові речі, це і нові пропозиції по роботі, нові знайомства!"

Що таке "мій стиль"?

Стиль складається в деталях. Дуже важливо прислухатися до себе на кожному етапі.

Поради Ліни Христофорової:

Чому я проти тенденцій? Тенденції - це, в першу чергу, комерційна історія, це те, що продають. Так чи інакше, бренди придумують тренди для того, щоб їхні колекції були більш продаваними. Те ж саме стосується must have. Тому що всі must have речі, які ми хочемо, - це комерційний хід, і креативні директори придумують їх, щоб заробляти на цьому величезні суми.

Я за персоналізацію!

Якщо йти від мікротенденцій, глобальною тенденцією є індивідуалізація. Той стиль, який закладений в кожній з вас. Тобто те, як ви себе проявляєте в одязі, способі життя. Все відображає нашу стилістику. Це наш лайфстайл.

Як зрозуміти, що таке ваш стиль і як його проаналізувати?

Хтось більше любить піджаки, хтось - джинси. Я буду говорити про себе. Як я в собі розкрила стиль?

Це сталося відносно недавно. Якщо ви думаєте, що у всіх шоперів і стилістів є чітке уявлення про те, який же їх стиль, ви глибоко помиляєтеся. Ви можете інтуїтивно вибирати собі речі під настрій. Так зі мною і відбувалося тривалий час. Після чого я вирішила зробити зріз: що ж відбувається з моїм стилем, що мені взагалі подобається, чому я йду в магазині до певних стійок, що мені хотілося б поміняти? Без аналітики, без розуміння того, що є на сьогоднішній день, ви не побудуєте жоден бізнес, ви не зробите жоден гардероб. Навіть якщо справа стосується власного гардеробу. Тут і починаються умовні складності.

Як я почала аналізувати? Для початку я звернулася до свого гаджету. Ясна річ, що телефон з нами постійно знаходиться. Чим далі, тим більше ми в нього щось зберігаємо. У телефоні відбувається все наше життя. Те, що потрібно зробити в першу чергу - не перевірити свій гардероб, а перевірити свій телефон, що у нас там є?

Що в телефоні? Це ваші соцмережі. Як виглядає ваш Instagram? На кого ви підписані? Потрібно просто аналізувати.

Ліна Христофорова, фото: Instagram/linakhrystoforova
Ліна Христофорова, фото: Instagram/linakhrystoforova

Важливий і класний лайфхак - почистити людей, на кого ви підписані. Ви хочете надихатися? Зверніть увагу, за яким критерієм вас надихають ті люди, на кого ви підписані. Це важливо для вашого стилю, це ваше життя. Подивіться на себе, що ви публікуєте, як ви одягаєтеся. Якщо ви себе не публікуєте, значить, вам щось в собі не подобається.

Якщо ви хочете підкреслити, що ви жіночна, відповідно ви своїм стилем будете більше робити акцент на сукні.

Що ще проаналізувати в телефоні? Розсортуйте або почистіть папки і всі збережені файли. Так я відкрила в собі, що люблю піджаки і жакети, базові сорочки і джинси, які міксую з незвичайними речами.

Ліна Христофорова, фото: Instagram/linakhrystoforova
Ліна Христофорова, фото: Instagram/linakhrystoforova

Надалі ви розумієте, що у мене є і що потрібно докупити. Далі. Що ви хочете сказати своїм стилем? Які цілі ви переслідуєте? Для комфорту або досягнення цілей?

З цього ви формуєте свій гардероб. Ви хочете вийти заміж або відповідати статусу на роботі?

Далі можете зробити соцопитування серед своїх друзів: як вони вас сприймають? Це теж важливо. Чи відповідає ваш зовнішній образ вашому внутрішньому стану. Якщо ні, це загрожує тим, що ви обманюєте самі себе.

Дивимося, що у вас є в гардеробі. Якщо є одяг, який ви не носите - позбавляємося. Це застій енергії. Нова енергія - нові речі, це і нові пропозиції по роботі, нові знайомства.

Йдемо в магазин. Ідіть до протилежних стійок, ніж зазвичай, в інший бренд. Експериментуйте! Консервувати себе в єдиному стилі не варто, пробуйте щось нове.

Гості дівич-вечора від Христини Горняк
Гості дівич-вечора від Христини Горняк

Гості дівич-вечора від Христини Горняк
Гості дівич-вечора від Христини Горняк

Христина Горняк та гості вечора, фото: Олежик Резніченко
Христина Горняк та гості вечора, фото: Олежик Резніченко

Нагадаємо, раніше Знай.uа відвідав вечірку на честь запуску мотиваційного простору "ORA" Христини Горняк. Дівчина Володимира Остапчука влаштувала тематичний дівич-вечір з розмовами про секс, стиль, з танцями та подарунками.

Також повідомлялося, що Володимир Остапчук і Христина Горняк влаштували гарячі танці прямо в басейні.

Крім цього, читайте добірку Знай.uа з найсексуальнішими хлопцями України, про яких мріють українки.