32-річна співачка Адель, якій не так давно вдалося схуднути на 45 кілограмів, зізналася, яка книга допомогла їй повністю змінити життя і краще зрозуміти своє тіло.

Читайте Знай в Google News!

Зірка поділилася своїми порадами з шанувальниками, опублікувавши в Instagram обкладинку книги Гленнон Дойл під назвою "Нестримна. Перестань догоджати, почни жити".

У цій біографічній книзі письменниця розмірковує про те, як це бути жінкою в сучасному світі, борючись при цьому із залежністю. При цьому авторка поділилась особистим досвідом та історією боротьби з алкоголізмом і булімією.

Книга стала бестселером і Адель, коментуючи твір, написала слова захоплення та порадила всім прочитати цей посібник по психології.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"Якщо ви готові - ця книга потрясе ваш мозок і змусить вашу душу кричати. Я повністю прийняла себе після прочитання цієї книги! І тепер відчуваю себе так, ніби тільки зараз вперше перебуваю в своєму тілі. Прочитайте її. Живіть цим. Практикуйте її. Хороше життя - це важке життя! Читайте цю книгу і тримайте під рукою маркер, щоб робити нотатки, тому що вам захочеться до неї повернутися, повірте мені! Я не знала і не думала, що несу повну відповідальність за свою власну радість, щастя і свободу", - поділилася враженнями Адель.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Адель приміряла сукню, яку носила до свого колосального схуднення — різниця приголомшлива

Як повідомляв портал Знай.ua, Адель розповіла про жахливу сімейну трагедію

Також Знай.ua писав, Флешмоб фанатів Адель підірвав Instagram