Відомий український виконавець Віталій Козловський часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Нещодавно артист порадував мережу красивими фото з прогулянки закордонному курорті, а тепер показав стильну фотографію, на якій з'явився в незвичайному романтичному образі.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на новому фото Віталій позує в цікавій локації, він вальяжно розкинувся на шкіряному дивані і похмуро дивиться в об'єктив. Перед камерою він з'явився в синіх джинсах і білосніжній сорочці, а на його плечах щось, що нагадує кобуру для зброї. У підписі до фотографії Козловський залишив вірш про те, як потрібно "тримати обличчя". Фанати кинулися активно обговорювати його публікацію, співака завалюють компліментами, багато хто запитує, чому він сумний на знімках.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Нагадаємо, Віталій Козловський привітав з Новим роком милим віршиком.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Козловський презентував новий кліп.

Також портал "Знай.uа" писав, що Віталій Козловський показав фото біля моря і тут почалося.