Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом, обожнює яскраві фотосесії, результати яких частенько публікуються на її фан-сторінці "ФанТіна". Так нещодавно в цьому Instagram-акаунті опублікували кілька чуттєвих колажів в чорно-білих тонах, на яких Кароль можна побачити в ніжному і дуже спокусливому образі. А в підписі до публікації розповіли, що відомому альбому співачки "інтонації" виповнилося 3 роки.

Читайте Знай в Google News!

Альбому "Інтонації" виповнилося 3 роки! А які ваші улюблені пісні з альбому? Альбом вийшов різноплановим, місцями з новим для Тіни Кароль звучанням. У ньому є абсолютно камерні композиції (Космічні почуття, Перечекати, Ой, ходити сон), треки, в яких чутні відсилання до неосоулу, post-dubstep, і тріп-хопу (Все в Мені, Земля) і навіть вокальний експеримент з вокодером (крок, крок). Особливу увагу хотілося б звернути на заключну композицію, написану на народні слова" Ой, ходити сон", музику і аранжування, до якої написала сама Тіна Кароль.

Інтонації - приклад якісного українського поп-альбому, про почуття та емоції, які переживає. Інтонації були записані в Лондоні та Києві міжнародною командою музикантів на чолі з Йоєдом Нево (англ. Yoad Nevo), британським продюсером, який співпрацював з Moby, Дейвом Ганом (Depeche Mode), Sugababes, Morcheeba і Duran Duran", - йдеться в підписі до фото.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Тіна Кароль пограла на камеру, шанувальники спітніли.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що загадковий живіт Тіни Кароль позбавив українців сну.

Також портал "Знай.ua" писав, що неймовірна Тіна Кароль зачарувала мережа чуттєвим фото.