Олексій Потапенко - відомий український виконавець, продюсер і чоловік Насті Каменських, який разом з дружиною сидів у тренерському кріслі талант-шоу "Голос країни", а також батько прекрасного сина Андрія, який з'явився в минулому шлюбі артиста з Іриною Горовою. Потап активний користувач Instagram, де часто радує публіку яскравими постами. Так, цього разу він показав фанатам кумедний знімок, на якому з'явився в компанії подорослішав сина Андрія.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Олексій і його син відображені на білому тлі, вони стоять в однакових позах і схожих нарядах. Потап з'явився перед камерою в білих брюках і чорній футболці з білим написом на грудях, а Свій образ він доповнив чорною кепкою. Андрій також у чорній толстовці з брендовим підписом, але без головного убору. Причому Син По зростанню вже майже наздоганяє батька. У підписі до кадру Олексій написав: "MOZGI IDEAL, не плутати з @mozgi_ideas 😉 @potapchiq #mozgi". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію репера, засинаючи його компліментами в коментарях до публікації. Багато відзначили, що син дуже схожий на зоряного татка, а деякі вважають, що Потап на цьому фото виглядає дуже молодо.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку" Прогноз магнітних бурь на травень: коли чекати "ударів по голові" Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити
Показати ще

Нагадаємо, русалка Каменських у міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.ua" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.