Васил Троянов Боянов, більш відомий, як співак Азіс прославився вкрай нестандартною зовнішністю. Коротке, біле волосся, фарбована біла борода – характерний, такий що запам'ятовується зовнішній вигляд.

Азіса не раз підозрювали в гомосексуальності. Популярність цьому співакові приніс кліп Mrazish, який підірвав інтернет. Однак його ім'я гриміло в парадах недовго, а разом зі спадом інтересу до кліпів довелося придумувати щось нестандартне. З цим Азіс впорався на тверду "десятку" - він кардинально змінив імідж.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

З гарненького блондинчика з макіяжем він перетворився на справжнього брутала! Величезне тіло, гігантські біцепси, тепер Азіс - сама брутальність. Епатажності образу додає і густа, чорна борода. Тепер співак перетворився на справжнього качка-брутала.


У власному блозі співак розповів, як йому вдалося домогтися такого результату. При цьому громадськість була шокована його способом. Виявляється," накачування " пройшло штучним способом. Для цього використовувалася 30-хвилинна операція з закачуванням гіалуронової кислоти. Азіс заявив, що незважаючи на всі зусилля, його руки ніяк не росли, тому йому довелося вдатися до такого способу. При цьому співак нагадує про важливість спортзалу і регулярних тренувань.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, хвора Надія Бабкіна "пом'янула" Моїсеєва перед госпіталізацією.

Як повідомляв Знай.uа, давно забутий Борис Моїсеєв заспівав на сцені з Пугачовою і заворожив публіку молодістю.

Знай.uа писав, "На Бориса Моїсеєва скидається": Наташа Корольова спантеличила невдалим фото мами.