Багато зірок російської естради вже перевірили на собі нову функцію Gradient з "прогнозами". Мобільний додаток нібито "зчитує" по фотографії майбутнє людини. Скандальній актрисі Христині Асмус випала професія стриптизерки.

Читайте Знай в Google News!

У додатку діє кілька критеріїв, за якими визначається майбутнє: приблизний вік, капітал, який людина накопичить за життя, кількість дітей, професія чоловіка чи дружини, а також країна, де пройде старість.

Відзначимо, що майбутнє Христини Асмус після розлучення з Гаріком Харламовим виглядає туманним. Штучний інтелект передбачив знаменитості роботу в стриптизі, трьох дітей і чоловіка-філософа. Заробити на танцях з жердиною зірка фільму "Текст" зможе 220 млн доларів.

"В принципі, все сходиться – професія, вік. З філософом, я думаю, познайомлюся в коментарях під цим постом", - пише актриса в своєму Instagram.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Христина Асмус, фото з Instagram
Христина Асмус, фото з Instagram

До речі, Ольга Бузова, за даними програми, продовжить кар'єру в музиці. Останні роки життя артистка проведе в Росії, заробивши 17 млн доларів. У зірки буде двоє дітей і чоловік-політик. Ольга зазначила, що була б рада стати мамою.

Ольга Бузова, фото з Instagram
Ольга Бузова, фото з Instagram

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Христина Асмус в обіймах трьох громил заінтригувала фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус прикрилася траурним вбранням: "Я дико сумую".

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус показала причину, по якій розлучилася з Гаріком Харламовим.