Популярна російська акторка театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу колишня дружина російського коміка Гаріка Харламова в обіймах трьох чоловіків розказала про приголомшливий день.

А був цей день таким особливим для Христини через те, що вона його провела на зйомках нового фільму, про що і повідомила в Instagram.

Асмус опублікувала фото, на якому вона стоїть разом із акторами Єгором Кончаловським, Артемом Ткаченком та Олексієм Чадовим. Останній, до слова, є автором сценарію та режисером фільму, про зйомки якого йдеться. Це його режисерський дебют. Крім того, у фільмі Чадов грає головну чоловічу роль.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Як видно з фото, актори вельми задоволені зйомками, а Асмус у дописі до знімку зіронізувала, що цього разу "цицьок і підписів про розлучення" не буде.

"Цицьок і підписів про розлучення немає. Багато людей. Вдаватися в подробиці хто це і "а що це ви тут робите, га?" навряд чи будете. Швидше за все пролистаєте далі і зажмете лайк))))) Але я просто залишу це тут. Приголомшливий день на зйомках фільму "Джон", - підписала фото Асмус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Христина Асмус показала свої оргазми після розлучення

Як повідомляв портал Знай.ua, Христина Асмус після розлучення з Харламовим звернулася до Бога

Також Знай.ua писав, скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.