Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі у серіалі "Інтерни" і оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями у своєму Instagram. Цього разу дружина російського коміка Гаріка Харламова показала забавний чорно-біле фото, на якому позує з кумедною собакою, а в підписі до нього заінтригувала новим проектом.

Як видно, перед камерою Христина з'явилася на красивому балкончику, вона ніби заходить всередину кімнати. На ній широкі смугасті штани цікавого фасону і біла футболка, волосся красуні гарно вкладене, а на її обличчі легкий макіяж і промениста усмішка. У підписі до фотографії Асмус заінтригувала прихильників новим проектом, і згадала про Бога. "Влітаємо в новий проект. Сьогодні перший знімальний день у кіно! Нарешті, на нормальній майданчику)), не на удальонці. Подробиці пізніше. Уух, з Богом!", - написала вона. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію красуні, засипаючи її компліментами і жартами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, гола дружина Харламова Асмус кинула виклик мільйонам хтивих чоловіків.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що скандальна Асмус підкорила серце відомого режисера.

Також портал "Знай.ua" писав, що Асмус розповіла, як чоловік доводить її до божевілля.