Румунський співак Таві Нехай виявився одним з тих, хто загинув під час відеоселфі. Останнє відео зараз доступне в його Instagram, а шанувальники залишають під ним скорботні дописи.

Кілька днів тому в Румунії сталася трагедія: автомобіль популярного співака Таві нехай зіткнувся з поїздом. Останні секунди свого життя артист зняв в ході трансляції в соціальній мережі.

Справа в тому, що Таві їхав на своїй машині Ford Fiesta разом з дружиною і пустував, транслюючи свою подорож в Instagram. Раптово він подивився направо і видав нелюдський крик жаху, потім повернув голову наліво і в цей момент запис обірвалася. Ті хто стежив за прямою трансляцією ще не знали, що в цей самий момент машину співака на великій швидкості протаранив потяг. Таві нехай загинув на місці. Його дружину в критичному стані доставили в лікарню. Зараз за її життя борються лікарі.

Трагедія шокувала шанувальників нехай. Вони стали аналізувати останні публікації співака і виявили, що той передчував смерть. Так, за місяць до події артист залишив в Facebook дивне послання.

"Одного разу неправильний поїзд доставить тебе в потрібне місце", - написав Таві.
Слідство продовжує розбиратися в обставинах події, але очевидно, що загибель Нехай сталася через його власну неуважність.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще