Наташа Горова-21-річна дочка колишньої дружини репера Потапа Ірини Горової. Дівчина активний користувач Instagram, де у неї кілька десятків тисяч фоловерів, яких вона радує яскравими кадрами з життя.

Нещодавно юна знаменитість виставила гаряче селфі, примірявши лише облягаючий топ чорного кольору і засвітивши численні татуювання, яких, за словами Наташі, у неї вже більше 40-ка штук. Так, красуня зізналася, що обожнює вести щоденники і планувати на досить тривалий час вперед, заінтригувавши новинками від кращої подруги, підопічної продюсерського центру "MOZGI" Мішель Андраде.

обожнюю планувати, вести щоденники. коли ти знаєш , що буде завтра, а ще які плани чекають нас восени. Якраз зараз дуже активно працюємо над цим. Ми знаємо, як сильно ви чекаєте новеньке від Michelle 🙏 🏻 Карантин поміняв плани дуже багатьох, але ми ось дуже дуже чекаємо показати наші роботи, повірте - буде 🔥 🔥 🔥

Фолловери залишилися в захваті: "Чудова ♥️ вже так скучила за тобою 💋", "Красуняя😍😍😍😍🔥", "Яка ж ти у мене красива😍🥰😚", "Як я вже чекаю нових пісень від Мішельки, і нових турів, і зустрічі😻❤", "Це буде щось грандіозне))🙃, я прям відчуваю 🔥", "Яка гарна😍😍❤️", "Ой, як ми сумували за новими піснями, роботами😍. Чекаємо шалено🔥".

Популярні новини зараз
Вже у червні отримають більше: пенсіонерам нагадали важливий нюанс – як добитися перерахунку Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.u а" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.