Популярна українська співачка Тіна Кароль, якій приписують бурхливий роман з молдавським артистом Даном Баланом заспівала на одній зі станцій київського метро. Під час виступу прозвучали її одні з найпопулярніших хітів: "здатися ти завжди встигнеш", "Ніченька", "Вище хмар" та інші.

Відповідне відео опублікували в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Тіна Кароль несподівано заспівала у київському метро. Співачка @tina_karol виконала попурі зі своїх найвідоміших хітів для киян і гостей міста. Це дійство було частиною святкового шоу " з Днем народження, Україно!"до Дня Незалежності", - сказано в повідомленні.

Відомо, що зйомки до Дня Незалежності України відбулися на станції метро "Дорогожичі". Саме 24 серпня глядачі зможуть побачити телеверсію перформансу українських зірок на різних локаціях Києва.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Варто відзначити, що 35-річна співачка з'явилася в розкішному довгому вбранні від британського дизайнера David Кома. У сукні верх сріблястого кольору і напівпрозора рожева спідниця.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Тіна Кароль без макіяжу здивувала рукою загадкового незнайомця.

Як повідомляв Знай. ua, у мережі показали спокусливі "інтонації" Тіни Кароль.

Також Знай. ua писав, що Тіна Кароль грайливо приспустила тонкий халатик.