Популярна українська телеведуча, наречена колишнього міністра Павла Розенка Олена-Христина Лебідь частенько ділиться зі своїми шанувальниками свіжими знімками в соціальних мережах. Так, буквально днями телеведуча опублікувала знімок, де позує в позі своїй улюбленій собачці.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Олени-Христини Лебідь в мережі Instagram.

Публікація Олени-Христини Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Христини Лебідь, скріншот: Instagram

Публікація Олени-Христини Лебідь, скріншот: Instagram
Публікація Олени-Христини Лебідь, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс Крутіший за Audi та BMW: український преміум кар Leleka підкорив серця автолюбителів
Показати ще

"А ось найпровальніший косплей моєї відпустки", - підписала публікацію телеведуча.

Зірка постала в джинсових шортиках і смугастій футболці. Телеведуча вирішила скопіювати позу свого мопса, що їй, до слова, однозначно вдалося. Буквально за кілька годин публікація зібрала майже 18 тисяч лайків і десятки коментарів з компліментами.

Також варто нагадати нашим читачам, що в Instagram-акаунті ведуча опублікувала нове відео про продовження відпочинку на Азовському морі. У публікації вона розповіла: "Ми приїхали на Лемурійське озеро. Мене дуже зацікавила назва, тому що лемури і всі справи. Де Генічеське, південь України і лемури, якось дивно". Головною відмінністю цього озера від інших є забарвлення води, вона рожева. "Це галюцинація?? Рожева вода в озері???"- пише Олена-Христина, коментуючи відео.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, подруга нареченої Розенко безсоромно зробила це в кадрі: "Не можна показувати в ефірі".

Як повідомляв Знай.uа, турецький Бред Пітт намочився заради вереску фанаток.

Знай.uа писав, напівроздягнена наречена Розенка пропонує пограти її "м'ячиком" на пляжі: "Я нічого не забула?".