Прийомна дочка українського продюсера і музиканта Потапа Наташа Горова опублікувала серію свіжих фото, чим викликала непідробний захват у шанувальників. Справа в тому, що Горова позує на них без натяку на макіяж. Вечірнє освітлення підкреслює юність і свіжість її личка.

Помітно, що дівчина виглядає набагато привабливіше більшості зірок сучасної естради і навіть краще багатьох молодих блогерів.

Її краса абсолютно природна. Горова не вибирала жодних особливих ракурсів, в ній немає того стомлюючого позування і глянцю, який останнім часом валиться на нас звідусіль. Недбало розпатлане світле волосся, акуратний носик, сонний і доброзичливий погляд... шанувальники в коментарях пишуть, що від цієї портретної серії Горової неможливо відірватися. Та й сама Наташка не скромничає.

"коли усвідомила, чому всі так ганялися за "західним сонцем" ️ ️ ️

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

настрій: милуватися собою

подобаються всееееее фотки, навіть 4😂", - так підписала Горова свій фотосет.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що смішнюча Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Також портал "Знай.ua" писав, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.