Український співак Макс Барських випустив фіт з вірменським репером Джаро.

Схоже, що високосний 2020 рік шанувальники Макса Барських запам'ятають, як один з найбільш продуктивно-експериментальних періодів в кар'єрі музиканта за останній час.

Читайте Знай в Google News!

Барських продовжує випускати хіт за хітом, поринаючи у глибини музичних стилів та виходячи за рамки свого фірмового звучання 80-х - 90-х, який закріпився за його ім'ям ще з 2014 року.

Так, всього через два тижні після гучного електронного релізу Silence, який знайшов свого слухача від Франції до Канади, Макс Барських об'єднується з музикантом Джаро і презентує спільний фіт під назвою LONELY.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

За словами співака, вірменський репер додав до його пісні особливого настрою. Свій новий сингл Барських назвав завершальним акордом літа, що минає

"Ця пісня народилася легко, але з самого початку стало зрозуміло, що їй необхідний другий характер. Своїм куплетом Джаро додав музичному матеріалу особливий вайб, в'язкість і вихід за межі звичного для мене ритму. LONELY - наш завершальний акорд, літа, що минає, який ідеально підійде для ваших теплих спогадів", - коментує Барських.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макс Барських шокував шанувальників новими фото з моря

Як повідомляв портал Знай.ua,Макс Барських розповів про зоряні привілеї

Також Знай.ua писав, Макс Барських проміняв солістку "ВІА Гри" на гарячу топмодель.