Популярна російська актриса театру і кіно Христина Асмус, яка прославилася роллю Варі в серіалі "Інтерни" та оскандалилася зйомками у фільмі "Текст", часто радує фанатів яскравими публікаціями в своєму Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу все ще дружина коміка Гаріка Харламова продемонструвала шанувальникам свої довгі нарощені нігтики і глибоке декольте в новому пості. У кадрі Асмус позує в молочному топі з відвертим вирізом. Вона грайливо дивиться в камеру і посміхається, тримаючи біля рота вказівний палець.

"#мяубл*ть🐾", - зухвало підписала знімок актриса.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто відзначити, що користувачі соцмережі високо оцінили сміливий образ Христини та залишили безліч захоплених компліментів під публікацією.

"Хороший хейштег😉", "Кріс💥 Сонечко ️☀️😍😍😍 шикарна дівчина❤️", "Які нігті ❤ ️ тільки наші дівчата ходять з таким красивим манікюром😉", "Зручно з такими нігтями?", "Розійшлася. Сутність у студію", "Люблю цей погляд", - прокоментували фото підписники Асмус.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Христина Асмус в обіймах трьох громил заінтригувала фанатів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Христина Асмус прикрилася траурним вбранням: "Я дико сумую".

Також портал Знай.uа писав, що Христина Асмус показала причину, за якою розлучилася з Гаріком Харламовим.