Колишній чоловік відомої співачки Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджіоглу перестав приховувати новий роман і показав публіці кохану.

Як повідомляють ЗМІ, нові відносини бізнесмена почалися ще в червні цього року.

Пасію Мурата звуть Лілія. Дівчина працює візажисткою і, судячи з усього, має 5-річну дочку. Пара активно постить спільні фотографії в соцмережах. Але спостережливі користувачі вже встигли помітити фатальну схожість: Лілія за типажем неймовірно схожа на колишню дружину бізнесмена - Ані Лорак.

Зіркова пара співачки і успішного бізнесмена проіснувала 10 років, але на початку 2019 року подружжя розлучилося: Ані Лорак сама подала на розлучення через численні зради чоловіка. Одного разу бізнесмена помітили в обіймах незнайомої брюнетки в його власному ресторані і доказ зради потрапив в Мережу.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Ще годину тому Мурата заставали в компанії іншої красуні - дівчини на ім'я Самія. Однак, судячи з усього, велелюбний чоловік досить швидко закінчив попередні відносини і перейшов до нових.

Разом з Лілією бізнесмен відсвяткував свій день народження і нещодавно відвідав концерт Монатіка в одному зі столичних клубів.

Нагадаємо, раніше Потап за кермом автомобіля показав шанувальникам hardcore p * rn.

Як повідомляв портал " Знай.ua", Мавка Лісова: закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.

Також " Знай.ua" писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею: "я вирішив зробити подарунок своєму..."