На теренах колишнього СНД ніхто б ні сном, ні духом не знав, хто такий Мурат Налчаджіоглу, і навіть не напружував би язик, щоб вимовити його прізвище... якби не шлюб Мурата зі співачкою Ані Лорак. Мурат народився в Туреччині, працював турагентом і ніякого відношення до шоу-бізнесу не мав, поки його не запримітила наша Кароліна. Одружилися, народилася дочка Софія. Мурат не любитель публічності, і разом із зірковою дружиною вони намагалися оберігати сімейне життя від сторонніх очей. Але шлюб все одно дав тріщину. Мурат просто не стримав свою велелюбну натуру і зрадив Ані Лорак. Горда співачка терпіти такого не стала, моментально подала на розлучення і відвезла дочку в Росію.

Мурат же нудьгувати не збирається. Кажуть, вже завів роман і не приховує свою нову любов. А ще постійно демонструє прихильність до своєї батьківської сім'ї. Так, днями Налчаджиоглу виклав фотографію в оточенні родичок жіночої статі. Серед них чітко вгадуються мама і бабуся. А ось хто всі інші? Тітки? Сестри? Цього ми не дізнаємося.

"Сім'я", - коротко підписав свій знімок Мурат, і зазначив кількох людей. У інших, мабуть, Інстаграма немає. І напрошується закономірне питання: якщо Мурат-такий сімейний, то що за чорт потягнув його наліво від такої розкішної жінки, як Кароліна?

Нагадаємо, раніше Потап за кермом автомобіля показав шанувальникам hardcore p * rn.

Популярні новини зараз
Українських водіїв внесуть до Реєстру військовозобов'язаних: чого чекати з червня 2024 року "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мавка Лісова: закарпатка Аліна Паш зачарувала оголеною попою посеред природи.

Також "Знай.uа" писав, що у зарученого Остапчука був контакт з ескортницею: "я вирішив зробити подарунок своєму..."