Популярний український виконавець Melovin запустив патріотичний челендж до Дня Незалежності України. Артист закликає кожного підтримати ініціативу у своєму місті та показати улюблені місця свого краю. Про це Melovin написав в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Melovin поділився відеороликом з Площі Конституції у Харкові. Співак також привітав Харків з Днем міста, який традиційно святкують 23 серпня.

Скріншот: instagram.com/melovin_official
Скріншот: instagram.com/melovin_official

"Підтримуй #цемійкрай челендж у своєму місті або там, де ти є зараз. Покажи свої улюблені місця своїми очима! #melovin #challenge #вітрила", - написав співак під відео.

Популярні новини зараз
Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Ідею співака схвалили та активно підтримали його підписники: "Хороша ідея! Я не так давно помітила, скільки в Україні є прекрасних, гарних, унікальних місць. Але ці місця чомусь не дуже відомі світові. Хороша ідея показати наші місця і пишатися цими шедеврами природи!", "Дуже круто вийшло", "Це офігенно".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, гімн у виконанні Dzidzio затьмарив виступ Зеленського з нагоди Дня незалежності України

Як повідомляв портал "Знай.ua", Сніжана Єгорова після скандалу пішла у поліцію: "Мені і моїм дітям погрожували"

Також "Знай.ua" писав, що Олена Зеленська після пережитої хвороби звернулася до українців на День Незалежності: "Червона лінія, за якою..."