Анна Марія Єфремова досить часто вдається до невтішних висловлювань на адресу батьків. За її словами, батькові пора відправитися у в'язницю, а мати є алкоголічкою. Вона була народжена у відносинах Михайла Єфремова з актрисою Ксенією Качаліною.

Читайте Знай в Google News!

Алкоголізм матері поставив крапку на бажанні 19-річної дівчини допомогти як-небудь. Вона планувала відправити матір на реабілітацію і в психіатрію, незважаючи на те, що Качаліна робила з нею в дитинстві.

Анна Марія нині проживає одна і на своїй сторінці в Instagram ділиться зі своїми передплатниками не тільки фотографіями, але і філософськими роздумами. Однак 24 серпня в Stories цієї соціальної мережі дівчина зважилася опублікувати оголений знімок в душі. Однак, прикривши груди руками.

Анна Марія Єфремова, скріншот: Instagram
Анна Марія Єфремова, скріншот: Instagram

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

У червні 2020 року Михайло Єфремов став учасником смертельної дорожньо-транспортної пригоди в центрі Москви. "Хоче посадити батька у в'язницю, а мене — в психушку. Ось така у нас мила дівчинка. Але на її витівки я не звертаю уваги, і це її злить", - заявила 49-річна актриса Ксенія Качаліна.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, німецька секс-символ позагорала топлес, ці вигини пробудять всі таємні бажання.

Як повідомляв "Знай.ua", містичний збіг у житті Ротару: співачка розповіла про символічне значення Дня Незалежності.

Знай.ua писав, що Кучеренко відсвяткувала День Незалежності між соняшників і без Комарова: "будемо завжди..."