Українська телеведуча Олена Філонова, яка зараз виступає "Ревізором" краси, розповіла, що не соромиться звертатися до чоловіків за допомогою, але було так не завжди. Як вона прийшла до стану такого душевного спокою і впевненості — Філонова ділиться на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай в Google News!

"Я дійсно можу вийти без мейка на вулицю і лягти на шезлонг біля моделі, познайомитися з хлопцем і попросити його перенести наші шезлонги ближче до моря і зробити це все хоч в костюмі динозавра 🦖😄 Або попросити когось мене по фотографувати. Наприклад, як на цьому фото.

До речі, в аеропорту перед тим як здати валізу. Я попросила незнайомого чоловіка мені допомогти поставити на стрічку. І він люб'язно погодився. Перед тим як завантажити валізу в машину я так само попросила перехожого чоловіка мені допомогти. Моя Мама навіть посміялася і сказала: І де ти їх в кущах знаходиш? 😂😃 це вона так жартує з часткою правди.

Олена Філонова, фото Instagram
Олена Філонова, фото Instagram

Популярні новини зараз
Українцям дадуть готівку на оплату комуналки: кому час йти до банку Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет" Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Але зізнаюся, так було не завжди. Перечитуючи Ваші коментарі згадала як я теж свого часу вчилася бути більш впевненою і не боятися попросити, запитати. Я адже свою впевненість долала крізь не звично для мене речі.

Я теж свого часу тягла сумки, важкі пакети і так далі. Мовляв: Я сама! Навіть коли пропонували допомогу я відмовлялася, боялася. А чому, навіщо? Зараз я з радістю приймаю цю підтримку з боку чоловіків. Але її стало менше. Про це ми теж поговоримо. Але пізніше. Зараз про інше.

⠀Я вчилася любити себе, працювала над своєю впевненістю різними способами.

І знаю точно, що полюбити себе можливо і це найкраще що може з нами статися. І я хочу щоб кожна вміла це робити", - сказала ревізорка краси.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, напівгола зірка" Ревізора " Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце в День святого Валентина.

Також портал "Знай.uа" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.