Відома 31-річна секс-символ, модель Playboy родом з Італії, Алексіс Муччі активно веде сторінку в Instagram і завжди не проти порадувати численних шанувальників порцією гарячих фото і відео. Нещодавно знаменитість виставила спокусливий кадр, позуючи на борту літака.

Так, дівчині не сиділося на місці спокійно, тому вона вирішила учудити хоч що-небудь ризикове, раптово знявши міні-топік і засвітивши величезні голі груди. При цьому красуня дотримувалася всіх карантинних заходів від COVID-19 і залишилася в захисній одноразовій масці, адже вона не така екстремалка, щоб ризикувати здоров'ям.

А що ж відомо про 31-річну красуню? Алексіс отримала диплом конструктора аерокосмічної галузі в Туринському університеті, проте надовго в цій галузі не затрималася. У 2013 році красуня переїхала в Асталію, де вирішила заробляти блогерством. Щоб довести своє тіло і обличчя до придуманого ідеалу, Муччі неодноразово зверталася за допомогою до пластичних хірургів, а ті, в свою чергу, подарували дівчині розкішні груди, пухкі губи, маленький лялькових ніс, а ось веснянки і величезні очі дісталися секс-символу від природи.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Зараз у Муччі більше 1,9 мільйона фолловерів, які пускають слинки на її форми і незвичайну зовнішність. Хейт на сторінці моделі також присутній, проте Алексіс не реагує на недоброзичливців. Після набутої популярності в Австранлії красуня в 2016 році повернулася на Апеннінський півострів, де живе досі, користуючись величезним попитом у фотографів, адже ніколи не проти позувати в стилі ню.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Анастасія Квітко позувала для чергової фотосесії в бордовому відвертому купальнику.

Також знаменитість, ледь прикривши масивні принади, показала новий сірий костюмчик.

А ще дівчина показала дійсно пікантні кадри з відвертої фотосесії.