Фільм "Інтердівочка" викликав справжній фурор в Радянському Союзі. Смілива картина про жінок" з низькою соціальною відповідальністю" стала справжнім хітом для радянського глядача, для якого такі теми раніше були закритими.

Фільм вийшов скандальним, і режисера Петра Тодоровського звинувачували в тому, що його стрічка "дискредитує радянських жінок і підриває моральних дух СРСР". Однак Тодоровський не хотів нікого дискредитувати, він лише хотів, щоб жінок почули і зрозуміли.

Фільм з'явився чисто випадково. Дружині Петра Тодоровського потрапив до рук рукопис Володимира Кунина і вона вирішила, що це повинен бути новий фільм його чоловіка. Вона сама знайшла людей, які профінансують зйомки. Тодоровський довгий час відмовлявся, але в підсумку поступився. На роль головної героїні затвердили Олену Яковлєву, а роль її матері виконала Лариса Мальована.

Незважаючи на те, що картина замислювалася дуже серйозна, деякі сцени було дуже важко виконати. Пікантні сцени було складно зняти без сміху, причому іноді сміялася навіть вся знімальна команда. Тому іноді доводилося почати ліжко або смикати за ноги актрису, щоб глядач міг побачити тільки приречене обличчя актриси.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Олена Яковлєва після "Інтердівочки" ще довго не могла знайти для себе нову роль, проте через деякий час їй знову вдалося попрацювати з Тодоровським.

Читайте Знай в Google News!

Нагадаємо, дніпрян пустять у кінотеатри пожувати попкорн під улюблені фільми.

Як повідомляв " Знай.ua","Антитіла " разом з Magic Five влаштували фокуси в українській пустелі: "Кожен не дорахувався ..."

"Знай.ua" писав, що помер творець культового фільму "Діамантова рука".