Осінь - пора телевізійних прем'єр. З кінця серпня на Новому каналі, СТБ і ICTV стартують нові сезони вже улюблених шоу, реаліті, програм і серіалів. Також телеглядачі побачать і новинки: захоплюючі фільми, романтичні і екстремальні проєкти, відверті зізнання зірок і не тільки.

Знай.uа вирішив розповісти, які ж сюрпризи і коли очікувати на телеекрані.

Нудьгувати вам точно не доведеться! Ви з легкістю забудете про свої турботи, осінню нудьгу і поринете в чарівний світ блакитного екрану.

Ксенія Мішина, фото: СТБ
Ксенія Мішина, фото: СТБ

Телеканал СТБ

Однією з найголовніших новинок каналу є романтичне реаліті "Холостячка" з героїнею - актрисою Ксенією Мішиной. Знай.uа вже писав, що ж відбуватиметься під час проєкту. Якщо раніше всі жінки України стежили за перипетіями на проєкті" Холостяк", то тепер до жіночої аудиторії приєднається і чоловіча, щоб спостерігати за битвою хлопців за серце Холостячки.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо
Показати ще

команда "Холостячки", фото СТБ
команда "Холостячки", фото СТБ

Реаліті виходитиме традиційно щоп'ятниці, з жовтня, але з якого саме числа - ще невідомо.

Також StarLight Production підготував лінійку 4-серійних мелодрам.

"Любов з ароматом кави", мелодрама
"Любов з ароматом кави", мелодрама

З 18 вересня щоп'ятниці на СТБ виходитимуть такі мелодрами:

  • "Життя прекрасне",
  • "Любов з ароматом кави",
  • "Сонячні дні",
  • "Привіт, тату"

З серіалів з понеділка по четвер о 20:15 канал СТБ готує наступні прем'єри:

  • режисерську версію "Спіймати Кайдаша" (31 серпня),
  • історичну сагу "І будуть люди" (14 вересня),
  • мелодрами від Оксани Байрак "Колір пристрасті" (виробництво Art Forms Production), "Полонена", "Искупление" (робоча назва, Виробництво StarLight Production) і "Мій чоловік, моя жінка" (робоча назва, виробництво IVORY films)

"Спіймати Кайдаша", серіал СТБ
"Спіймати Кайдаша", серіал СТБ

Також на СТБ стартує багатосерійний детективний проєкт "Слід" (виробництво Space Production). У п'ятницю, 11 вересня, вийдуть перші 4 серії початок історії, в якій буде розказана, що таке агентство ОСА, чим воно займається і як склалося. А з 14 вересня "Слід" виходитиме у будні (понеділокчетвер) о 15:30 та 16:30.

Серіал "Слід"
Серіал "Слід"

З 29 серпня старт улюбленого кулінарного шоу країни "МастерШеф".

Щосуботи о 19:00 вмикайте СТБ, щоб не пропустити боротьбу кулінарів-аніматорів.

Судді "МастерШеф": Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська
Судді "МастерШеф": Володимир Ярославський, Ектор Хіменес-Браво, Ольга Мартиновська

З 30 серпня (щонеділі о 19:00) "Слідство ведуть екстрасенси" і гостросоціальне токшоу "Один за всіх" з Михайлом Присяжнюком (щонеділі о 20:00).

"Один за всіх", ведучий Михайло Присяжнюк
"Один за всіх", ведучий Михайло Присяжнюк

З 31 серпня о 19:00 - прем'єри студійних ток-шоу СТБ.

Повернення на екрани проєкту "Детектор брехні" з Дмитром Карпачовим (щопонеділок), новий сезон "Таємниці ДНК" з Тетяною Висоцькою (з 1 вересня щовівторок) і прем'єра шоу Оксани Байрак "Про що мовчать жінки" (з 2 вересня щосереду).

Щочетверга дивіться відверті розмови на найбільш провокаційні теми в повторних випусках ток-шоу "Один за всіх".

31 серпня також в ефір телеканалу повертається реаліті "Супермама" з Дмитром Карпачовим (понеділокчетвер о 18:00). А в жовтні відбудеться прем'єра 2-го сезону.

"Супермама", ведучий Дмитро Карпачов
"Супермама", ведучий Дмитро Карпачов

З 27 вересня зустрічайте медичне реаліті "Я соромлюсь свого тіла" (щонеділі). У новому сезоні Людмила Шупенюк, Валерій Ославський та Катерина Безвершенко допомагатимуть пацієнтам, для яких проєкт останній шанс на одужання. Крім того, команда проведе власне сенсаційне розслідування, чи дійсно допомагають ліки від раку, СНІДу та інших важких хвороб, які так охоче купують чимало українців. Будуть і експерименти, як правильно спати, засмагати, розмовляти з дітьми про секс і багато іншого.

Людмила Шупенюк, Валерій Ославський та Катерина Безвершенко
Людмила Шупенюк, Валерій Ославський та Катерина Безвершенко

Також телеглядачі побачать знову реаліті "Хата на тата", "Сліпа" і "Неймовірну правду про зірок" з Григорієм Решетником і Надією Матвєєвою.

Крім того, 4 вересня інформаційно-аналітична програма "Вікна-новини" святкуватиме 25-річчя з дня першого виходу в ефір.

"Вікна-новини"
"Вікна-новини"

Спеціально до свого ювілею команда програми готує тематичний спецпроєкт.

Телеканал ICTV

Багато прем'єр готує для телеглядачів і канал ICTV.

Новий сезон відкриє драйвова Дизель-п'ятниця.

28 серпня відбудуться три прем'єрні покази команди "Дизель": новий гумористичний випуск "Дизель Шоу" з першого посткарантинного концерту в Одесі, восьмий сезон скетчкому "На Трьох" і другий сезон серіалу "Вижити за будь-яку ціну".

"Дизель Шоу"
"Дизель Шоу"

Нові жарти з одеського концерту "Дизель" телеканал транслюватиме щоп'ятниці о 20:10 (28 серпня, 4 вересня та 11 вересня).

У вересні телеканал порадує новими серіями "Пса". Прем'єра культового серіалу запланована на 7 вересня.

Мухтар - головний герой серіалу "Пес", фото: Знай.ua
Мухтар - головний герой серіалу "Пес", фото: Знай.ua

2020-й рік став для ICTV ювілейним. 17 вересня програма "Факти" відсвяткує 20-річчя, а 7 вересня "Свобода слова" - 15-річчя.

Крім того, новий сезон ICTV отримав назву "Всесвіт героїв".

Канал покаже унікальний комедійний серіал "Козаки. Абсолютно брехлива історія".

Масштабний костюмований проєкт ще до виходу на екрани охрестили "Піратами Карибського моря" по-українськи, адже тут і героїчні пригоди Середньовіччя, і пошук скарбів з відважними боями, і дивовижна історія кохання. А в головних ролях у стрічці, знятій за підтримки Міністерства культури, з'являться справжні зірки сучасності: Юрій Дяк, Андрій Ісаєнко, Михайло Гаврилов, Остап Ступка, Георгій Делієв, Михайло Кукуюк, Лариса Руснак.

Кадр зі зйомок серіалу "Абсолютно брехлива історія"
Кадр зі зйомок серіалу "Абсолютно брехлива історія"

Точно знайде свого глядача екшн-серіал "Доброволець", який знімали за підтримки Українського культурного фонду. Його режисером став Ахтем Сеітаблаєв, а продюсером вперше - Ігор Кондратюк. Головну роль у новій патріотичній стрічці втілив актор, ветеран АТО Олег Шульга.

"Доброволець", режисер Ахтем Сеітаблаєв
"Доброволець", режисер Ахтем Сеітаблаєв

Серед героїв-поліцейських ICTV з'явиться новий правоохоронець - всесвітньо відомий "Коп з минулого". Головний персонаж іронічного детектива "прибуде" з лихих 90-х і покаже, як швидко вивести злочинців на чисту воду.

Дмитро Суржиков, " Коп з минулого"
Дмитро Суржиков, " Коп з минулого"

Також у соцмережах телеканал і далі розповідатиме бізнес-історії з ведучою "Фактів" Оксаною Гутцайт. Це будуть нові інтерв'ю з топовими українськими бізнесменами, які пережили не одну кризу і готові поділитися власним досвідом.

Ведуча "Фактів" Оксана Гутцайт
Ведуча "Фактів" Оксана Гутцайт

Новий канал

Нагумористичні проєкти і розважальні шоу восени глядачі побачать на Новому каналі.

З 27 серпня (19:00) старт нового сезону "Хто зверху?" з Лесею Нікітюк і Сергієм Притулою. У десятому, ювілейному сезоні шоу за перемогу змагатимуться нові зірки.

"Хто зверху?" з Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою
"Хто зверху?" з Лесею Нікітюк та Сергієм Притулою

Творці шоу підготували для глядачів масу сюрпризів. З'ясовувати, хто зверху, будуть співачки Тіна Кароль і Alina Pash, які прийшли на шоу вперше, а ще улюбленець дівчат Микита Добринін, актор "Перших ластівок" Олександр Рудинський і інші.

З 31 серпня (19:00) на Новому каналі стартує проєкт "У кого більше?".

За правилами реаліті, три пари журналістів вирушать у богом забуті країни Африки і Азії. Там кожен з них має заробити якомога більшу суму грошей, шукаючи собі найрізноманітнішу роботу. В іншому випадку журналістам доведеться відбувати покарання - скупатися в болоті або з'їсти якусь гидку місцеву страву.

Ведучі проєкту "У кого більше?"
Ведучі проєкту "У кого більше?"

Журналісти вже добре знайомі глядачам Нового каналу за іншими тревелпроєктами. Це Максим Узол і Ольга Манько, Анастасія Кошман та Анна Олицька, а також Аліна Місечко та Валентин Чернявський. Здавалося б, цю шістку нічим не здивувати, а тим більше - не налякати. Але під час зйомок "У кого більше?" траплялося всяке.

З 15 вересня (19:00) старт "Кохання на виживання".

Вперше ведучим реаліті буде співак Олег Кензов. Зйомки нового сезону проходили в Перу. На акліматизацію там потрібно близько пів року, однак на все про все у команди було набагато менше часу. Доводилося викручуватися. Наприклад, в одному з перуанських міст, Куско, вся знімальна група захворіла гірської хворобою, але роботу не зупинила. І як ви переконаєтеся восени, воно того варте.

Олег Кензов, фото: пресслужба Нового каналу
Олег Кензов, фото: пресслужба Нового каналу

Прем'єри жовтня на Новому каналі:

  • "Вар'яти-шоу". Уже не перший рік шість учасників цього проєкту на чолі з Сергієм Притулою показують, що український гумор - кращий. Вони вже написали вагон мініатюр і монологів, і готові працювати 24/7, щоб здивувати глядачів. Один з акторів, Віталій Тильний, навіть схуд на 30 кілограм, щоб постати восени в новому образі.
  • "Діти проти зірок". Що може бути цікавіше, ніж спостерігати, як діти громлять дорослих? Крім того, суть проєкту не тільки в боротьбі різних поколінь, але і в демонстрації надзвичайних талантів маленьких українців. Другий сезон проєкту буде ще крутішим першого: команда вже розробила яскраві космічні декорації, придумала нові цікаві раунди.
  • "Супер Топ-модель по-українськи". Кращі учасниці всіх сезонів "Супермоделі по-українськи" і "Топ-моделі по-українськи" зустрінуться в новому реаліті. Даша Майстренко, Аріна Любітелева, Таня Брик - в цьому сезоні за перемогу боротимуться топові дівчата. Але чи зможуть вони повернутися з тріумфом? Або розпрощаються з мрією?

Алла Костромічова на зйомках, фото: Новий канал
Алла Костромічова на зйомках, фото: Новий канал

  • "Le Маршрутка". Ще до того, як подорожувати Україною стало мейнстрімом, Леся Нікітюк вже робила це разом з проєктом "Le Маршрутка". На маршрутці "Богдан" разом з однойменним водієм ведуча подорожує по країні і шукає цікаві місця, щоб розповісти про них восени.

Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом
Леся Нікітюк, фото надане Новим каналом

Погодьтеся, неможливо сумувати, коли в ефірі такі яскраві прем'єри нових проєктів і продовження улюблених реаліті і шоу!

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Знай.uа пощастило потрапити на зйомку одного з побачень Холостячки Ксенії Мішиної з учасниками.

Також читайте в інтерв'ю Знай.uа, що Олег Кензов думає про порівняння з Томом Харді, як дорослішає його дочка і як пройшли зйомки "Кохання на виживання" в Перу.