Відома російська модель і колишня учасниця реаліті-шоу "Дом-2" Вікторія Боня витрачає мільйони на свою зовнішність і всіляко підтримує свою красу. Вона одна з небагатьох світських левиць, на яку рівнялися дівчата з різних країн.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно скандальна знаменитість розмістила знімки з офіційного заходу, де одягла дуже модну блузку, джинсову спідницю і красиві босоніжки.

"Помітила, як мало у мене фото в повний зріст... Вам подобаються такі знімки, ставити їх побільше? 😍 "- підписала фото Боня.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Однак, у мережі в той же вечір з'явилися знімки Вікторії з фотоапарата паппараці, які зняли її без інстаграмних фільтрів.

Варто відзначити, що на цих кадрах Вікторія вже не така ефектна. Видно, що вік дає про себе знати, та й ідеальним її обличчя назвати не можна. Але сказати, що вона виглядає погано теж не можна.

Вікторія Боня, фото папараці
Вікторія Боня, фото папараці

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Вікторія Боня стала головною героїнею розіграшу пранкерів Володимира Кузнєцова та Олексія Столярова.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вікторія Боня не залишилася байдужою до трагедії в порту Бейрута і оригінально відреагувала на трагедію в Лівані. Красуня проявила свої інтелектуальні здібності, написавши неправильно назву країни.

Також портал Знай.uа писав, що Вікторія Боня остаточно відключила мізки – "Щоб вийти за межі розуму".