Джованна Антонеллі - бразильська актриса театру і кіно, фотомодель, телеведуча і продюсер. Зараз актрису знають завдяки телесеріалам, які транслювалися в різних країнах світу. Джованна - зірка серіалів "Клон" і "Тропіканка". Зірка активний користувач Instagram, де часто радує фанатів яскравими публікаціями з життя.

Читайте Знай в Google News!

Так, нещодавно 44-річна красуня показала кумедні фото, на яких з'явилася в цікавій локації і в незвичайному образі. На знімках Джованна позує, стоячи біля дерев'яної стіни в сонячних променях. Вона у світлих штанях цікавого фасону і білій кофтині, цей наряд красиво підкреслює її струнку фігуру. Волосся красуні розпущене і недбало укладене, а на її обличчі стильні сонцезахисні окуляри. Фанати у захваті від нових знімків зірки, її засипають компліментами в коментарях, багато відзначили, що вона виглядає дуже молодо і свіжо, деякі жартують з приводу еліксиру молодості.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Нагадаємо, зірка серіалу "Клон" оригінально привітала дівчаток-іменинниць.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка серіалу "Клон" зробила гаряче фото, щоб заткнути всіх.

Також портал "Знай.ua" писав, що зірка "Величного століття" Мер'єм Узерлі показала, як проводить карантин зі своєю донькою.