Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. А цього разу зірка вирішила порадувати публіку новим фото в незвичайному образі, на якому позує в райському містечку на відпочинку.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, на першому фото перед камерою Настя з'явилася, лежачи грудьми і животом на піску, який покритий тонкою гладдю прозорої води. Вона лежить попою догори і задом до камери, не дивлячись в об'єктив. Видно, що на ній яскравий жовтий купальник, який підкреслив "горішок". У підписі до фотографії Волочкова написала: "Найчастіше я не мрію... я ставлю перед собою мету і йду до неї, досягаючи вершини, не пошкодувавши зусиль і світла душі. Мій погляд завжди спрямований вперед.👍 Я вмію залишати минуле позаду, витягуючи з нього досвід.. Мені властиво прощати образи. І не відповідати злом на зло і заздрість. 🤷 ♀ ️ А її так багато навколо успішних і яскравих людей🙈 але якщо не звертати увагу на ницість і не доброчесність багатьох, і продовжувати світити хорошим і потребують добра і уваги людям, наше життя стає від цього ще більш прекрасним, і Всесвіт обдаровує ще більшими безцінними благами.🙏 🌺 👀 🩰 Це літо для мене особливе...🙏 🌺 ❤ ️ 🩰 🦢 Я хочу побажати всім миру і гармонії".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.