Мікеле Морроне - відомий актор кіно і серіалів, співак, фотомодель родом з Італії. Він зібрав величезну фан-аудиторію завдяки привабливій зовнішності і зйомкам в польському аналогу "50 Відтінків". Треба сказати, що після виходу фільму, Морроне став вельми популярним, і це не дивно – вона справжній красень. Актор зібрав величезну аудиторію у своєму Instagram, яку тепер частенько радує спекотними знімками.

Читайте Знай в Google News!

А нещодавно Мікеле виклав в мережу стильне фото, на якому позує в цікавій локації, правда фанати помітили не цьому знімку щось дивне. Перед камерою красунчик з'явився, стоячи біля вікна, за яким видно нічне місто, на ньому модні сірий костюм і чорна сорочка. Актор відвернув голову до вікна і позує фотографу, силует якого частково відбився в цьому вікні. Треба сказати, що фанатки без розуму від нової фотографії актора, його завалюють компліментами і захопленими коментарями. Правда, деякі жартують з приводу примари.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка польських "50 відтінків сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що "поїхавший" Мікеле Морроне в подорожі отримав від друга в рот – треба було обережніше.