Популярна київська модель Олена Омович, яка зібрала в своєму Instagram мільйонну аудиторію, і яку в мережі охрестили "українською Кардашьян", обожнює епатувати публіку яскравими витівками. Дівчина любить оголятися на камеру, і не упускає можливості зробити це, а ще вона захоплюється пластичними операціями.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу блогерка показала серію пікантних знімків, на яких позує біля чорного автомобіля. Для фотосесії Олена вибрала образ у стилі кежуал –світлі джинси з діркою в "цікавому" місці, бежевий короткий топ, який ледь прикрив пишні груди, а також сумочку на ланцюжку і білі кросівки.

"Кожна серія фото, як міні фільм😅 яку фотку вибереш? 1/2/3/4/5? Мені ось друга найбільше до душі🙉", - підписала фото Омович.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Прям вау, красуня😍, мотивуєш💔", "Дужеее❤️❤️❤️", " Найкраща❤️", - відзначили в коментарях під постом користувачі соцмережі.

    Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

    Нагадавши, українська Кардашьян ледь не порвала тонке мереживо пружним бюстом.

    Як повідомляв портал Знай.uа, українська Кардашьян обмотала пружні принади тонким мереживом – погляд не відірвати.

    Також портал Знай.uа писав, що безсоромна українська Кардашьян позувала на Дніпрі в екстра-міні: "Кайф для очей".