Відома американська співачка Кеті Перрі часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість нарешті зважилася розкрити їх з нареченим, голлівудським актором Орландо Блумом таємницю, яку парі вдавалося приховувати досить довгий час. Так, зіркова парочка вперше стали батьками, у закоханих 27 серпня 2020 року на світ з'явилася донька, яку батьки вже назвали Дейзі. Трепетне чорно-біле фото з крихітною ручкою, яку тримають щасливі артисти, виставив у своєму акаунті татко Орландо.

До слова, Перрі і Блум є послами UNICEF, тому прикріпили до ніжного кадру дуже важливий посил, закликавши багатомільйонних фанатів жертвувати гроші на медицину в країнах, де ця галузь погано розвинена. Зірки дуже хочуть, щоб всі діти народжувалися здоровими і щасливими, як малятко Дейзі.

Варто відзначити, що для самої співачки ця дитина буде першою, а ось її коханий Орландо Блум вже виховує дев'ятирічного сина Флінна від колишньої дружини, моделі Міранди Керр. Актор зробив пропозицію зірковій красуні ще в минулому році, проте про майбутнє весілля поки нічого не відомо.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Полякова відверто розповіла про збільшення губ.

Раніше "Знай.uа" салат Кеті Перрі залазив у бургер в жіночому туалеті, але це не здивувало Дженіфер Лопес.

Також "Знай.uа" писав, Кеті Перрі розповіла, що звело її з Орландо Блумом.