Олена-Крістіна Лебідь – українська телеведуча програм "Аферисти в сітях", "ФБР" і "Дорослі як діти", зірка світських раутів, яка запам'яталася романом зі скандально відомим політиком. Про кар'єру, компромат, скандали і сімейний стан – читайте в нашому матеріалі.

Біографія

Багатьох глядачів "Нового каналу" інтригує ім'я телеведучої – Олена-Крістіна. За її ж словами, це справжнє ім'я, яке їй при народженні дали батьки. Однак доказів цього немає – паспорт зірки ніхто не бачив. Втім, це не єдиний секрет телеведучої.

Також викликає багато запитань дата і рік народження телеведучої, адже в відкритих джерелах інформація дуже різниться. За однією версією, зірка з'явилася на світ 10 липня 1990 року (тобто зараз їй 30 років), а за іншою – у 1979 (в такому випадку їй 41 рік). Шанувальникам телеведучої залишається тільки гадати, скільки насправді років їх кумиру.

Ще одна загадка Олени-Крістіна – місце її народження. За однією інформацією, це українське місто Херсон, за іншою – російське Балаково.

Багатьох цікавить зріст, вага і худоба Лебідь. Жінка заявляє, що вона важить 45 кілограмів при зрості 170 сантиметрів. Знову ж, доказів цьому немає. У мережі на адресу зірки пишуть, що вона дуже худа, а причиною цього нібито є анорексія.

Популярні новини зараз
3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Сама ж Олена-Крістіна, хоч і збирає сотні подібних коментарів під своїми фото кожен день, та й, напевно, читає безліч статей на тему її фігури – але ніколи не коментує свою худобу.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

Дитинство і батьки

У відкритих джерелах існує мало інформації про життя Олени-Крістіни. Зокрема, це стосується теми батьків – є тільки те, в чому вона сама зізнавалася журналістам.

Так, у 2014 році Лебідь опублікувала в своїх соціальних мережах пост з проханням про допомогу. Вся справа в тому, що її батько захворів на рак, а грошей на лікування у телезірки не вистачало. Тому жінка почала розпродавати свої речі через інтернет.

В інтерв'ю телеведуча розповідала, що в дитинстві мала хуліганський характер – була жвавою, але справедливою. При цьому в школі вона вчилася старанно, проявляла здібності до точних наук. Тому вищу освіту вирішила отримувати за фахом "кібернетика". Але, зізнавалася сама зірка, так і не пропрацювала за фахом жодного дня.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

Кар'єра

Після закінчення вузу Лебідь вирішила переїхати до Києва. Невідомо яким чином, але без досвіду роботи вона змогла отримати посаду на музичному телеканалі М1. Правда, ким саме вона там працював – невідомо.

Після цього Олена-Крістіна деякий час працювала на ICTV, а у 2011 році її запросили на "Новий канал". Спочатку дівчина займала посаду шеф-редактора програми "Аферисти", але через короткий час стала однією з ведучих проекту.

У 2012 році її запросили в ще один проект, який отримав назву "ФБР" – "Фантастичне бюро розіграшів". Однак в результаті шоу показало дуже низькі рейтинги і через рік його закрили.

Через деякий час Олені-Крістіні запропонували керувати зйомками скетчкому "Дорослі як діти". Лебідь не тільки очолювала проект, але і знімалася в ньому – в ролях медсестри, водія, дружини, коханки та інших.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

У 2014 році керівництво "Нового каналу" приймає рішення про перезапуск програми "Аферисти" – за новим задумом розслідувачі повинні були викривати шахраїв в соцмережах.

За роки існування шоу набуло великої популярності, а Олена-Крістіна стала справжньою зіркою телебачення. Тому не дивно, що "Аферисти в сітях" стало просто постановочним шоу, адже навіть самий недосвідчений глядач навряд чи повірить в чистоту експериментів. При цьому телепрограма виходить на "Новому каналі" до сих пір. Весною 2019-го року стартував четвертий сезон.

Також Лебідь з'являлася у багатьох інших телепроектах, зокрема – "Хто зверху?", "Інтуїція", "Світське життя", "Шалена зірка" та ін.

Стосунки

Своє особисте життя Лебідь також ретельно приховувала від очей сторонніх. Тільки писала в своїх соціальних мережах, що у неї є хлопець, з яким вона зустрічається. Але при цьому дізнатися, хто саме наречений телеведучої, нікому не вдавалося.

У 2018 році завіса таємниці прочинилися – стало відомо, що цивільним чоловіком телеведучої є скандальний ексміністр Павло Розенко.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

За словами журналістки, пара познайомилася – як не дивно – в соціальних мережах. Вона нібито опублікувала пост, який Розенко смішно прокоментував – в результаті зав'язалося невимушене листування.

Через два роки відносин в мережі ходять чутки, що Лебідь вийшла заміж за свого обранця. Але цю інформацію телеведуча ні спростовує, ні підтверджує – тільки сміється і каже, що відносини з ексміністром розвиваються нормально і без вселяких поспішань. Залишається тільки гадати, чи заміжня вже зірка "Аферистів", чи поки ні.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

Довге волосся

Шанувальників і хейтерів дуже цікавить зачіска Олени-Крістіни. Справа в тому, що у дівчини на протязі багатьох років одна і та ж зачіска – коротке, недбало укладене волосся. Багато хейтерів заявляють, що такий стиль давно вийшов з моди, та й в принципі не подходит ведучій. А ось шанувальники більш стримані в своїх оцінках, але не приховують, що мріють побачити телезірку з довгим волоссям.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

Травма

Останнім часом шанувальників зірки цікавило питання, що сталося з ногою Олени-Крістіни. Вся справа в тому, що під час новорічної відпустки на одному з українських гірськолижних курортів Лебідь впала і сильно травмувала ногу. В результаті жінці знадобилася термінова операція.

Олена-Крістіна Лебідь, фото: facebook

Анкета

  • Любить парашутний спорт
  • Колір очей – зелений
  • Колір волосся – рудий
  • Улюблена страва – сирники
  • Улюблений жанр кіно – фантастика
  • Улюблена зірка – Брітні Спірс.

Контакти

Офіційна сторінка Олени-Крістіни Лебідь в соціальній мережі Інстаграм

Офіційна сторінка зірки в соціальній мережі Фейсбук

Сайт програми "Аферисти в сітях".