Модель Альона Омович - особистість, відома на просторах Інтернету як"українська Кардашьян". Після перенесених пластичних операцій практично на всьому тілі Омович дійсно набула певної схожості з Кім, хоч навряд чи до цього прагнула. Також її часто можна побачити в набридливій спливаючій рекламі бутиків в соцмережах. Альона активна блогерка, і регулярно наповнює свою сторінку в Instagram барвистим і досить еротичним контентом за участю себе, коханої. На сьогоднішній день у аккаунта Омович 1,1 млн фоловерів.

Нова фотосесія Омович пройшла на яхті. Модель позувала в символічному білому бікіні-купальник ледь прикривав її величезні, накачані силіконом принади. Але родзинкою образу стали гігантські білі ангельські крила, які" Українська Кардашьян " взяла з собою в цей невеликий круїз. Альона виклала кілька фотографій і відео і поділилася враженнями.

Вона розповіла, що зйомка далася їй не так просто.

"Що вам більше заходить ?Фото або відео?🤔

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Яхту качало, я так падала 😂якщо залайкаете пост, в сторіс завантажу свої падіння🙉Вам же подобається дивитися на фейли🥴

Купальник @lior_boutique “ — - написала Альона під своїм постом.

Втім, не дивно. Вітер сильний, яхту качає, та ще крила переважують тендітну фігурку Альони. І навіть її величезним грудям не вдалося відновити рівновагу. Ось вам і зворотна сторона"красивого життя". Гаразд, Кардашьян, чекаємо відео фейлів з нетерпінням, а поки — тільки море і твоя татуйована краса.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Українська Кардашьян ледь не порвала тонке мереживо пружним бюстом.

Як повідомляв портал Знай.uа, Українська Кардашьян обмотала пружні принади тонким мереживом-погляд не відірвати.

Також портал Знай.uа писав, що безсоромна Українська Кардашьян позувала на Дніпрі в екстра-міні:"Кайф для очей".