Українська співачка Злата Огнєвіч, яка ще не так давно була народною депутаткою від "Радикальної партії" Олега Ляшка, поділилася новою гарячою фотосесією, яку вона присвятила кінцю літа.

Читайте Знай в Google News!

Відповідними знімками зірка поділилася на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram.

"Найкраще я себе відчуваю наодинці з природою 💛 Коли жила в Криму - серпень був улюбленим місяцем! Соковитий, стиглий, медовий, ароматний - це все про нього)))

В кінці серпня у мене з'являється чітке відчуття того, що я все ніяк не можу зловити повітряного змія за хвіст 🪁! Він летить все далі і далі, вище, ніж небо", — йде мова у підписі до фото.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

На знімках можна побачити, як співачка позує серед високої трави, будучи одягненою лише у червоні плавки та білу сорочку.

У коментарях підписники відзначили, що зірка просто вогонь. Публікація усього за кілька годин змогла зібрати більше 6,5 тисяч позначок "Мені подобається" — "лайк" поставив навіть ректор-співак Михайло Поплавський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити: "Потонув у...".

Також "Знай.ua" писав, Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям: фото.