Відома українська співачка Злата Огневич поділилася трагічною історією, яка сталася у її житті. Артистка дала відверте інтерв'ю на шоу "Життя відомих людей", де розповіла про загибель її шкільного коханого Вови.

За словами співачки, хлопець буквального згорів від раку, а вона не змогла прийти на похорон, щоб запам'ятати його живим і щасливим.

"Він помер від раку головного мозку. Коли це відбулося, то всі мої пішли на похорон, а я не змогла. У класі мене ніхто не зрозумів, всі думали, що я зрадниця. А я хотіла запам'ятати його живим, усміхненим, борзим, зухвалим і таким класним хлопцем", — зізналася Огневич.

У шоу Злата відкрила ще більш страшну таємницю - виявляється, у неї був брат, якого вона ніколи не бачила. За словами співачки, у її мами був первісток, який трагічно загинув, потонувши у водоймі.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

"У мене був брат, наш первісток, він загинув, потонув на очах моєї мами. Ну і після такого життя змінюється, воно ніколи не стає іншим. І це взагалі дуже сумна тема", — вперше повідомила Огневич.

Нагадаємо, українська співачка Злата Огневич розповіла у своєму Instagram, що відмовилася від кави.

Раніше Знай.ua повідомляв, Злата Огневич благає про допомогу, на відео потрапив неадекват, переслідує співачку цілий рік.

Також Знай.ua писав, Злата Огневич здивувала відвертим зізнанням.