Популярна українська діджейка, модель, секс-символ і екс-солістка групи NikitA Анастасія Кумейко, більш відома, як Dj NANA, обожнює радувати шанувальників в Instagram гарячими кадрами. Зірка активно займається спортом і тому може похвалитися розкішним тілом.

Нещодавно знаменитість виставила відверте відео, де позувала в прозорому платтячку, під яким виднілося лише боді чорного кольору. Так, артистка засвітила сідниці, грайливо натягуючи вбрання на свою фігуру, а також порівняла спокусливі вигини з гірськими породами.

петрографія – наука про гірські породи.

Фолловери засипали Настю компліментами: "Благослови Бог людину, яка зробила це плаття!", "Гірські породи потужна річ 😂", "Хороша наука 😂 😍 якби ви її викладали ходивби на додаткові уроки😊", "вогонь Настюша", "цікавий факт треба буде його запам'ятати👍 🤣", "супер Настя", "Ух, на це хочуть дивитися чоловіки і жінки️️", " дуже залипательно😍😍🔥🔥🔥🔥🔥👌🏻".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Даша Астаф'єва показала селфі в дзеркалі і процитувала свого колишнього.

А ще Астаф'єва заінтригувала фанатів новим спільним знімком з телеведучим Олексієм Дурнєвим.