Відома українська телеведуча, блогер, Ревізор краси Олена Філонова часто радує публіку яскравими публікаціями в Instagram. Дівчина любитель поїсти і оголиться на камеру, що неодмінно показує в своєму мікроблозі. Цього разу Олена показала незвичайне відео, на якому влаштувала справжнє дефіле перед дзеркалом.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Олена знімає себе на телефон, стоячи біля дзеркала, вона активно позує, милуючись собою, і змінює вбрання. Так, спочатку вона з'явилася в кадрі в спокусливому чорному комбінезоні, далі на ній яскраве квітчасте плаття з пікантним декольте, потім вона з'являється в яскравих помаранчевих штанях і білосніжній сорочці. Потім було ще кілька яскравих образів, але один з найвідвертіших той, де вона в синій блузці, під якою немає білизни, і білосніжних шортах. У підписі до відео Філонова написала: "А який вам образ сподобався найбільше?". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, засинаючи її компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, напівгола зірка "Ревізора" Філонова пояснила чоловікам, чого хочуть жінки

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що зірка Instagram Олена Філонова зізналася, чим прикрасила пікантне місце у День святого Валентина.

Також портал "Знай.ua" писав, що відомі телеведучі розповіли, як підняти собі настрій в ізоляції.