Син співачки Валерії від продюсера Олександра Шульгіна Арсеній близько місяця тому подав заяву в ЗАГС разом з Ліаною. Зараз закохані приймають поздоровлення від близьких і друзів.

Читайте Знай в Google News!

Реєстрація шлюбу пройшла в Кутузовському органі реєстрації актів цивільного стану в урочистій обстановці. До цієї події Арсеній встиг сходити до майстра по чоловічому манінюру, щоб руки виглядали доглянутими.

Ліана опублікувала в Stories Instagram фотографію з букетом, а також першим подарунком від Філіпа Кіркорова. Закохані повідомили, що торжество буде проходити на природі з друзями і близькими, так як зараз літо і тепло і в "закритій коробці" святкувати у них бажання немає.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Молода людина розраховуватися за весілля буде самостійно, не залежачи ні від кого. Арсеній повідомив, що поки не готовий до заміського життя, однак при появі дітей — планує придбати будинок.

Про їхні стосунки світ дізнався після аварії по дорозі в Санкт-Петербург. Йосип Пригожин, який є третім чоловіком Валерії, повідомив, що ліані тоді робили важку операцію на руці. "Врач сказав, що за складністю це було друге таке втручання в його багаторічній практиці. Поставили залізні Штифти, щоб кістки зрослися, виймати їх будуть тільки через 1,5 року", — повідомив він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, мрія геолога, - екс-солістка NikitA дала розглянути оголені "вигини" ближчий.

Як повідомляв "Знай.ua", міцні відносини або розлучення на благо: Камінська і Дімопопулос поділилися секретами щасливого життя.

Знай.ua писав, Гайтана в пристрасному танці відкрила головний секрет вічних відносин: всього один крок.