Сергій Мігельевич Шестеперов, більш відомий під псевдонімом Мігель, є російським режисером, хореографом і продюсером, а також наставником і членом журі шоу "Танці", яке йде на телеканалі ТНТ. Про це повiдомили у Telegram-каналi Super.ru.

Читайте Знай в Google News!

Йому вдалося познайомитися зі своїм батьком лише в 2014 році, так як той повернувся на Кубу в 1980-і роки.

29 серпня 2020 року починається новий, сьомий сезон шоу, який був названий останнім. Випуски йтимуть по суботах, а призовий фонд складе цілих 5 мільйонів рублів.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

А поки Безсмертний наставник і член журі був помічений на знімальному майданчику в компанії колег. Відпочиваючи на свіжому повітрі від виснажливих зйомок, хлопці задовольняються косяком, який передають один одному. І все це в передчутті глядачів яскравих танцювальних номерів від 38-річного хореографа.

Разом з ним постійними ведучими залишаються Тетяна Денисова та Єгор Дружинін.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, міцні стосунки або розлучення на благо: Камінська і Дімопопулос поділилися секретами щасливого життя. Співачка, учасниця "Танців з зірками" і мама двох дітей Слава Камінська згадала, що зі своїм колишнім чоловіком робила спроби врятувати шлюб, давала відносинам другий шанс, але подружжя все ж прийняло рішення розлучитися.

Як повідомляв "Знай.ua", Ревізор Олена Філонова задивилася в дзеркало і оголила зайвий.

Знай.ua писав, підопічна Потапа Андраде втиснула "персики" у вузький корсет - Каменських і поруч не стояла.