34-річний Макс Михайлюк відомий глядачеві по участі в шоу "Холостяк" на СТБ. У 19-річному віці емігрував з батьками до Канади і згодом, щоб виконати свою мрію, йому довелося важко працювати на низькооплачуваних роботах.

Читайте Знай в Google News!

Однак йому вдалося накопичити кошти і вступити в престижну льотну в США. До 28 років він став професійним пілотом і відкрив льотну школу Flymax в Майамі. Зараз Макс опублікував фотографію в Instagram, на якій зображений з голим торсом. У підписі до фото, він вирішив описати свої думки з приводу другого шансу. "Холостяк" вважає, що кожна людина заслуговує його.

"Тому що іноді вони не були готові з першого разу, але частіше отримуєте один, так що зробіть це добре, воно того варте. Починайте кожен день заново з кожним новим сходом сонця і будьте готові дізнаватися щось нове. Поряд з цим приходить бажання бути скромним і вдячним за різні речі кожен день. Люди будуть погано ставитися до Вас і погано говорити про вас за Вашою спиною, вони приймуть вас як належне і будуть брехати Вам в обличчя. Вдарити ножем в спину і прикинутися другом. Дізнайтеся, як відрізнити справжнього друга від підробленого, справжньої людини від підробленого. Ви заслуговуєте того, щоб до Вас ставилися як до людини, а не як до об'єкта інтересу", — заявив він.

Популярні новини зараз
Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

І в кінці побажав кожному залишатися щасливим.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розпусна Ратаковски повернулася задом і задерла сукню - це треба бачити.

Як повідомляв "Знай.ua", фітнес-модель Ана Чері познайомила з гарячими подружками, виберіть найсексуальнішу.

Знай.ua писав, ховайте дівчаток: син Кіркорова перейняв кращі риси батька і росте справжнім серцеїдом.