Світлана Сергіївна Лобода-відома співачка, яка була удостоєна почесного звання Заслуженої артистки України в 2013 році. У 2004 році з травня по вересень була учасницею групи "ВІА Гра" разом з Вірою Брежнєвою та надією Грановською.

Читайте Знай в Google News!

З моменту відходу з групи дівчина зайнялася сольною кар'єрою і випустила три повноцінних студійних альбоми. У неї є дві дочки: Євангеліна і Тільда, від чоловіка, ім'я якого Світлана не називає.

Зараз співачка опублікувала кілька фотографій в одному лише купальнику і акцентувала увагу на фігурі. "Літо вийшло на фінішну пряму. Але пряма дорога до мети повинна бути завжди. Я активно займалася спортом, підключила і дочку і маму. Як думаєте літні тренування пішли на користь?",- підписала вона знімки.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження
Показати ще

При цьому попросила шанувальників також поділитися особистими досягненнями в коментарях: "Мої досягнення це диван холодильник", "Оформлення шенгенських віз!!!", "Звичайно напользу, схудла, покращала".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, наречена Розенко Олена-Христина Лебідь розбурхала фантазію українців солодкими "погрозами": "Навіть не чиніть опір"

Як повідомляв "Знай.ua", "Реально Дістало": вчителі подали в суд на Моргенштерна. Учитель географії Артем Васильєвих разом зі співаком Юрієм Семеняком звернулися до суду з вимогою обмежити діяльність Моргенштерна.

Знай.ua писав, Стара Успенська обклалася подарунками від таємного залицяльника, Волочкова позаздрить: "глибше..."