Одна з найпопулярніших ексучасниць романтичного шоу "Холостяк" і засновниця YouTube-каналу "Ходять чутки" Раміна Есхакзай, яка в минулому була нареченою українського співака Віталіка Козловського, часто радує шанувальників яскравими фото і відео у своєму Instagram. Цього разу дівчина опублікувала миле фото, а в підписі до кадру повідомила, що оновилася.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Раміна відображена в салоні краси після змін зовнішності. До майстрів вона прийшла в стильному вбранні - на ній сірі джинси і чорна футболка, поверх якої вона накинула бордовий піджак. Увагу привертає нова зачіска дівчини - вона оновила колір і чубок, а на її обличчі легкий макіяж і чарівна посмішка. У підписі до фото Есхакзай написала: "Так-так, це я. оновилася. Поки що самій незвично, але вдача. За красивою чубчиком і на складні фарбування до @ilya_mozoliuk". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зіркової красуні, її засипають компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Нагадаємо, Раміна вперше зізналася, чому втекла від Козловського перед весіллям.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що предавшая Козловського телеведуча Раміна розповіла про "важку" кар'єрі.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишня Козловського детально розповіла про фейкової любові.