Чедвік Боузман-американський актор, більш відомий світовій громадськості, як супергерой "Чорна пантера" з однойменного фільму і кінематографічного всесвіту Marvel.

Читайте Знай в Google News!

Як виявилося, в 2016 році у Чедвіка був діагностований рак товстої кишки третьої стадії. На офіційному акаунті актора в Twitter написали, що для нього честю було виконати роль короля Т'чалли і наділити його життям.

Він помер у віці 42 років. Хвороба за чотири роки перейшла в четверту, останню стадію. Приблизно з квітня шанувальники актора помітили зайву худорлявість Боузмана на відеороликах в соціальних мережах. Журналісти однієї з найбільших американських газет New York Post намагалися домогтися будь-якої інформації про стан здоров'я Чедвіка у його представників, проте залишилися проігноровані.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

Смерть настала вдома в Лос-Анджелесі в оточенні сім'ї. Раніше виконавець ролі "Чорної пантери" ніяк публічно не висловлювався щодо свого діагнозу.

За роль в однойменному супергеройському фільмі, в 2018 році за версією People's Choice Awards був нагороджений титулом "Актор року".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Наталія Орейро приміряла культовий образ покійної актриси: "Абсолютна богиня"

Як повідомляв "Знай.ua", секс-символ Dj NANA розкрила правду про важливого "партнера" у танці: "Скрізь і завжди…"

Знай.ua писав, "Гарний наречений з яхтою потрібен?" - український Том Харді показав "обстановку по кайфу"