Актор Мікеле Морроне став справжнім секс-символом сучасності після виходу польської версії"50 Відтінків Сірого". З тих пір Мікеле (або правильніше буде називати його містером Греєм?) перетворився на мрію жінок у всьому світі. Прекрасно це розуміючи, і не бажаючи залишати своїх фанаток "голодними", Морроне активно веде свій профіль в Instagram і регулярно публікує там фотографії, одна гарячіша від іншої.

Втім, у своїй новій публікації Морроне вирішив "взяти" прихильниць не тілом, а душею. Або, заглянути їм в душу своїм фірмовим, проникливим поглядом пекучих карих очей.

Фотографію актор підписав" Tell me... " (скажи мені...). На ній зображений красень власною персоною. Він зображений напівлежачи на біло-рожевому дивані, в чорній футболці. Майстерно схоплений фоторакурс підкреслює мужність рис його обличчя. Так, такому "психологу" складно не довіритися. Фанатки засипали Мікеле хвалебними коментарями. Але ж, розпещеного жіночою увагою Мороні цим не здивуєш…

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, спекотний Мікеле Морроне роздягнувся майже повністю, Сонце пестить рельєфні м'язи.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що зірка польських "50 Відтінків Сірого" Мікеле Морроне розтанув від відеочату з веселою дівчиськом.